Monday, October 15, 2012

Ruudu Udu Sandra Ükssarvik Satinka Rahumaru

Foto on näpatud mobapildiblogist. Retsipidu. Meie ruumis tuli energaid lahti tantsida. Ma ei tea, kuidas rebastega oli, aga peale kahte tundi raputamist, kisendamist, tantsimist, väristamist, keerutamis ja peapöörtimist, läksid nii mõnedki vanad ja läppunud energiad universumisse transformeeruma ja ligi pääsesid uued ergastavad energiad...
Olgu pealegi, proovime siis uuesti.
See ei ole nüüd ruudufotod jätk. This is the real shit. Enesejälgimiseks ja vabastamiseks, mitte eneselämmatamiseks (....). Kõike-kõike-kõike. Vahetevahel on vaja kõike ja siis jälle mitte midagi ja siis kõigest loobuda ja siis loobuda isegi mõttest, et üldse on vaja millestki loobuda ja siis tuleb loobuda isegi sellest mõttest.
Teen ikka veel suurpuhastust.  Siin on elu praegu ja ennemuiste, aga kui tundub tarvilik, siis tuleb ka tulevik, ega ta tulemata jää. Kurat, kunagi ei jää, aga vahetevahel on vahva jälgida ennemuistse kaudu tuleviku tekkimist. DANGER! DANGER! Mängud mängudeks, aga elu toimub tegelikult PRAEGUSEL HETKEL. (konsistentsi tugiained minevik ja tulevik)


rrrr....
Elujõudu. Väge, väge, palju väge... äge. Oled väge täis. Kuni korralikult sisse ja välja hingad.
Igaljuhul vaatame, mis siin nüüd sündima hakkab....



No comments:

Post a Comment